Twaalf jaar hulp van Oasis

Zeven jaar oud was Emmanuel* toen hij terechtkwam bij de dagopvang van Oasis in Zuid-India. Inmiddels is hij negentien jaar en kan hij, mede dankzij de opleidingen die hij volgde, binnenkort aan het werk! 

Moeilijke gezinssituatie 
“Mijn vader pleegde zelfmoord vanwege problemen in ons gezin. Mijn moeder was ziek en de arts concludeerde dat ze kanker had, in een beginstadium. De directeur van Oasis hoorde van onze situatie en stuurde mijn moeder naar een ziekenhuis, waar mijn moeder nu goed behandeld wordt. Ook namen hij en zijn vrouw mijn jongere zus en mij onder hun hoede. Bij Oasis zorgen ze beter voor ons dan dat mij moeder dat kan en doet!” 

Aan de slag 
“Na de basisschool ben ik verder gaan studeren. Ik doe een technische studie, die ik dit schooljaar hoop af te ronden. Onlangs heb ik al een baan gekregen. Over een paar maanden kan ik aan de slag en geld gaan verdienen om mijn familie te helpen. In de afgelopen twaalf jaar is Oasis ons tot grote steun geweest. Zoals door het verstrekken van rijst en peulvruchten, de zorg voor mijn moeder en het omzien naar mijn zusje en mij. Ik wil de Nederlandse sponsors hartelijk bedanken voor de steun.” 

Emmanuel is een van de vele jongeren die dankzij jarenlange steun van Oasis een nieuwe toekomst tegemoet gaan. Draag bij aan het werk van stichting Oasis en maak het verschil in het leven van iemand als Emmanuel!

* Vanwege privacy is de naam aangepast.       

Deel deze pagina