Talenten ontwikkelen bij Oasis

“Oasis is voor mij niet alleen een plaats om te studeren, maar ook om mijn talenten te ontwikkelen, te eten en te praten over Jezus.” Aan het woord is Daksh uit Zuid-India. Na een moeilijke tijd in het gezin kwam hij bij Oasis terecht.  

Hoofd boven water houden 
“Ik was drie jaar oud toen mijn vader overleed door een verkeersongeluk. Mijn moeder, jongere zus en ik bleven achter. Mijn moeder deed haar best om voor ons drieën het hoofd boven water te houden, door als dagloner aan de slag te gaan. Toen ik op de basisschool zat, probeerde haar familie mijn moeder te overtuigen om ons – haar twee kinderen – in een opvanghuis achter te laten. Mijn moeder weigerde.” 

Dankbaar 
“In die tijd hoorden we over de dagopvang van Oasis. Mijn moeder benaderde de directeur en mijn zusje en ik mochten komen. Inmiddels doe ik een vervolgopleiding op het Industrial Training Institute, waar ik nu bijna het tweede jaar heb afgerond. Al mijn studiekosten worden door Oasis betaald. Vanaf september ga ik aan het werk en kan ik zelf in mijn onderhoud voorzien. Ik ben heel erg dankbaar voor de hulp die ik van Oasis heb ontvangen en ook voor alle sponsors die dit mogelijk maken.” 

Oasis helpt jongeren als Daksh op weg naar een nieuwe toekomst. Doe mee en maak het verschil!  

* Vanwege privacy is de naam aangepast.     

Deel deze pagina