Nalatenschap

Nalatenschap

Uw nalatenschap voor stichting Oasis?

Het is vaak niet gemakkelijk om na te denken over uw overlijden. Maar belangrijk is het wel. Wat laat u na? Steeds meer mensen denken na over het nalaten van hun vermogen aan een goed doel.

Misschien wilt u iets nalaten aan uw familie, uw kerk of een goed doel. Wilt u ook ná uw leven hoop en toekomst bieden voor de mensen in India? Overweeg dan eens om Stichting Oasis op te nemen in uw testament.

Afspraken hierover worden altijd via een notaris vastgelegd in een testament. Dit kan op twee manieren: via een erfstelling of via een legaat. Via een erfstelling geeft u aan wie welk deel van de erfenis krijgt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een deel van de erfenis over goede doelen verdelen en een ander deel aan uw kinderen nalaten. Via een legaat is een specifiek bedrag of zijn specifieke goederen opgenomen in uw nalatenschap aan een goed doel.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hier meer over zou willen weten. Neem daarom gerust contact op met onze penningmeester, Aernout Gelderblom, via de onderstaande gegevens.

Aernout Gelderblom

a.gelderblom@stichtingoasis.nl

Missie

Missie

“Hoop en toekomst geven aan de mensen in India.”

Visie

Visie

“We faciliteren duurzame ontwikkeling, zodat lokale mensen doorgeven wat ze zelf hebben ontvangen.”

Kernwaarden

Kernwaarden

“Betrouwbaar, bewogen, resultaatgericht, duurzaam.”

Blijf op de hoogte!

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.