Mandar kreeg met hulp van Oasis de kans om te studeren 

Hallo allemaal, mijn naam is Mandar en ik kreeg hulp en huiswerkbegeleiding bij dagopvang Oasis.  Op dit moment zijn we met z’n zevenen in de familie. Helaas is mijn vader twee jaar geleden overleden  aan nierfalen. Mijn moeder is gehandicapt en werkt hard, maar het is moeilijk om het gezin te onderhouden. Ons gezin is erg arm en we hadden helaas niet genoeg geld om te studeren.

Met hulp van de sponsors van Oasis kregen mijn broer en ik collegegeld en goed eten voor onze familie. Daardoor hebben we ons techniekdiploma kunnen halen! Oasis betaalde ook al onze schulden. Na deze studie ben ik doorgegaan met een bachelor in Mechanical Engineering en hiervoor heb ik ook mijn diploma gehaald. Hierna kon ik beginnen met een baan als chemisch technicus en hier verdien ik nu een goed salaris mee. Mijn salaris is een zegen voor onze familie, want nu kunnen we in onze dagelijkse behoeften voorzien!  

Mijn moeder is Oasis erg dankbaar voor alle hulp. We hebben ook goede gewoonten kunnen leren bij Oasis, wat me erg veel helpt in het dagelijks leven. Een van mijn oudere broers is inmiddels getrouwd met een meisje dat manager is bij een centrum voor schoolgeld. Ik wil alle sponsors bedanken, maar ook de werknemers van Oasis. Heel erg bedankt!   

(Mandars naam is om privacyredenen gefingeerd.)  

Help jij ook mee om mensen als Mandar financieel te ondersteunen?

Deel deze pagina