Jong geleerd…

Huiswerk maken, geen favoriete bezigheid voor de meeste kinderen. Ook Virat uit het noorden van India moest er niets van hebben. Wat had het ook voor zin? Met zijn vader als dagloner en zijn moeder die thuis de eindjes aan elkaar probeert te knopen, zou hij het vast toch niet veel verder schoppen.  

Geen geld 
Virats ouders zagen het met lede ogen aan en hadden andere toekomstverwachtingen voor hun koppige oudste zoon. Helaas beschikten ze niet over het geld om hem betere begeleiding te bieden. De coachings klassen van stichting Oasis blijken een uitkomst voor het gezin. Gratis huiswerkbegeleiding én het leren van sociale vaardigheden.  

Een nieuwe Virat 
Wie de Virat van een paar jaar geleden kende, herkent hem nu bijna niet meer terug. Zijn schoolresultaten zijn erop vooruitgegaan. Met de constante aanmoediging en support van Oasis, is Virats karakter ook veranderd. Inmiddels is hij een vriendelijke jongen, met goede manieren en respect voor degenen die boven hem staan.  

Dankbare ouders 
Virats ouders zijn blij met en trots op de veranderingen die hun zoon heeft doorgemaakt. Prachtig om te zien hoe de 16-jarige Virat is opgebloeid en hoe hij hoopvol de toekomst ingaat.   

Steun Oasis en help jongeren als Virat! Bekijk via de knoppen hieronder de mogelijkheden.

 
* Vanwege privacy is de naam aangepast.     

Deel deze pagina