Hoopvolle toekomst door huiswerkhulp

De toekomst van Anvi (15 jaar) leek uitzichtloos. Met dagloners als ouders en wonend in een achterstandsbuurt in het noorden van India kon ze hooguit dromen van betere tijden. Studeren zat er niet in voor haar, haar jongere broer en twee oudere zussen. In het weekend werkte Anvi met haar zus in een dorp verderop. Thuis was er geen goede plek om te leren of huiswerk te doen. Zou ze later ook als dagloner aan de slag moeten? 

Met sprongen vooruit 
Op een dag hoorde ze over gratis coaching bij Oasis, waar kinderen terecht kunnen om geholpen te worden met huiswerk en studie. Ze bedacht zich geen moment en informeerde of het mogelijk was om deel te nemen. Een korte tijd later kreeg ze er coaching, werd ze geholpen met haar huiswerk en aangemoedigd door het team van Oasis. Anvi is met sprongen vooruitgegaan en droomt inmiddels over een toekomst als lerares!  

Enorm blij 
“Ik ben de leraren van Oasis dankbaar voor hun hulp”, zegt Anvi. “Ook mijn ouders zijn  blij met de steun die ik krijg en dat Oasis het financieel mogelijk maakt dat ik verder kan met mijn studie.”  

Maak dromen van kinderen waar en steun het coachproject van stichting Oasis!

* Vanwege privacy is de naam aangepast.     

Deel deze pagina