Het verhaal van Nithya

“Ik ben Nithya. Thuis zijn we met z’n zevenen: mijn vader, moeder, drie zussen en een broer. We zijn altijd erg arm geweest. Mijn ouders gingen elke dag naar hun werk en verdienden net genoeg voor onze dagelijkse maaltijden en de andere benodigdheden om ons gezin te kunnen onderhouden. Mijn twee zussen en ik mochten studeren dankzij dagopvang Oasis. Met hulp van de sponsors van Oasis konden mijn andere zus en ik ons diploma halen. Een ander zusje heeft ook net haar bachelordiploma gehaald!”

“Nadat ik mijn diploma had gehaald, solliciteerde ik bij TVS Company in Chennai. Ik kreeg daar een baan als technicus aangeboden. Helaas wilden mijn ouders me niet naar Chennai laten gaan, omdat het 400 kilometer van ons huis af ligt. Gelukkig praatte Sundaram, de directeur van dagopvang Oasis, met mijn ouders over de kwestie. Hij vertelde hen dat het heel belangrijk voor mij is om een goede baan te krijgen. Gelukkig snapten mijn ouders het belang van de baan en mocht ik naar Chennai gaan.”

“Nu werk ik al 4 jaar lang met veel plezier en ik krijg een goed salaris. Daardoor kan ik mijn familie financieel ondersteunen. Van Oasis hebben wij eten, kleding, cadeaus en schoolspullen gekregen. Ook hebben we mooie dingen geleerd, zoals sport, buitenschoolse activiteiten en levensbeschouwing. Ik wil Oasis en alle sponsors bedanken!”

Op dagopvang Oasis helpen we arme kinderen aan een betere toekomst. Deze kinderen krijgen aandacht, huiswerkbegeleiding, kleding, eten en heel veel liefde! Binnen één generatie doorbreken we de cirkel van armoede en geven we kinderen hoop op een betere toekomst. Dat kost voor één kind maar 10 euro per maand.

Wil jij ook het verschil maken voor deze kinderen?

Deel deze pagina