Kinderfeestje Oasis

Kinderfeestje Oasis

Gratis draaiboek met speurtocht 

Heb jij jonge kinderen en zit je weleens met de handen in het haar over het organiseren van een kinderfeestje? Wij helpen je graag aan een gratis draaiboek! 
Als stichting Oasis bieden we hoop in India en laten we de talenten van kinderen daar tot bloei komen. Graag richten we ons ook op de talenten van kinderen hier.  
Daarom hebben we een draaiboek voor een kinderfeestje ontwikkeld, waarbij de kinderen op zoek gaan naar talenten.  

Met dit draaiboek leren je kinderen op een leuke, creatieve en feestelijke manier over hun talenten én help je stichting Oasis om kinderen in India hun talenten te laten ontdekken. 
 

Draaiboek kinderfeestje ‘Het verloren talent’ 
In het draaiboek voor het kinderfeestje over talenten nemen we je stap voor stap mee om voor je kind een feestje te organiseren dat ze zich nog lang zullen herinneren. Bemoediging van elk vriendje met zijn of haar talenten staat centraal. Samen met de kinderen Julia en Tom gaan de kinderen op zoek naar talenten. Het is bedoeld voor kinderen tussen 7 en 9 jaar. 

De basis van het feestje is een uitgebreide speurtocht naar het verloren talent. De kinderen krijgen opdrachten en bij elke voltooide opdracht ontvangen ze een hint. De hints vormen uiteindelijk de boodschap naar een schat met talenten.  
Het draaiboek leidt je hier stap voor stap doorheen. Alle opdrachten, teksten, uitleg en een lijst met benodigdheden staan in het draaiboek. Het feestje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. 

 
Als stichting Oasis bieden we dit draaiboek gratis aan, maar een (extra) gift is van harte welkom. 

Het draaiboek kun je veilig en gratis bestellen via het formulier op deze website. 
Als je daarbij een financiële gift wilt geven, vinden we dat fijn, maar dit is niet verplicht. 

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Draaiboek bestellen

Blijf op de hoogte
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte!

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.