Drie zussen met een bachelordiploma 

“Mijn naam is Saanvi en mijn ouders verdienden niet genoeg geld om ons gezin te onderhouden. Mijn vader werkt elke dag in een theewinkel en mijn moeder op het land, maar dat is niet genoeg om eten te kunnen kopen.  
Gelukkig waren mijn zussen en ik 13 jaar geleden welkom bij dagopvang Oasis. De hulp van Oasis is heel waardevol geweest en heeft ons uit een moeilijke financiële situatie geholpen. En ik kreeg zelfs de mogelijkheid om verder te studeren! 
Mijn ouders wilden dat ik na het afronden van mijn school gelijk zou gaan trouwen. Maar de manager van Oasis en zijn vrouw gingen met mijn ouders praten en vertelden hen hoe belangrijk een studie is voor de toekomst. Dankzij dat gesprek mocht ik toch verder studeren. 
Dankzij de hulp van Oasis hebben mijn zussen en ik allemaal een bachelordiploma gehaald. Oasis gaf ons goed eten, kleding en cadeautjes en organiseerde ook veel extra lessen voor studenten. Ik haalde goede cijfers en kreeg daardoor ook een baan aangeboden. Sinds 8 jaar werk ik als technisch coördinator.  
Ik verdien nu goed, waardoor ik mijn familie kan ondersteunen. Mijn zussen en ik zijn nu aan het sparen voor onze toekomstige uitgaven, zoals onze bruiloft.  
Stichting Oasis heeft onze familie uit de crisis geholpen en onze moeilijkheden weggenomen. Ik dank alle sponsors hiervoor!” 

Saanvi’s naam is om privacyredenen gefingeerd. 

Deel deze pagina