“Dank voor jullie liefde!” 

“Ik geniet van het spelen hier, van de lessen, het bidden en het lekkere eten”, vertelt Vedansh, een van de kinderen van de dagopvang van Oasis in Zuid-India. “De mensen hier zijn net zo lief en zorgen net zo goed voor me als mijn moeder deed.” 

Vedansh is op een verdrietige manier zijn ouders kwijtgeraakt. “Mijn ouders hadden veel ruzie, waarbij mijn vader mijn moeder dagelijks sloeg. Op een dag, toen ze weer ruzie hadden, heeft mijn vader mijn moeder opgehangen, waarbij ze overleed. Mijn vader is op de vlucht geslagen en sindsdien heb ik hem niet meer gezien.” 

Sinds die tijd woont Vedansh met zijn zus bij zijn opa en oma. Zijn opa werkt als opzichter. “Tijdens zijn werk hoorde mijn opa over de dagopvang van Oasis en bracht mijn zus en mij ernaartoe. We verblijven er nu iedere dag en dankzij het opvangcentrum hebben we dagelijks goede maaltijden. Dankzij de hulp van Oasis kan ik studeren en een goede baan krijgen. Zo kan ik geld verdienen om voor mijn opa, oma en de rest van de familie te zorgen. Dank jullie wel, Oasis, voor jullie liefde!” 

We zijn dankbaar dat we dankzij de Oasis dagopvang vele kinderen, met vaak schrijnende verhalen, kunnen helpen. Doe mee! Kijk hier voor meer informatie. 

Deel deze pagina