Dagopvang

Dagopvang

Een hoopvolle toekomst
voor kinderen

Op dagopvang Oasis helpen we arme kinderen aan een betere toekomst. Deze kinderen krijgen aandacht, huiswerkbegeleiding, kleding, eten en heel veel liefde!

Binnen één generatie doorbreken we de cirkel van armoede en geven we kinderen hoop op een betere toekomst. Dat kost voor één kind maar 10 euro per maand.

In een van de daycares zijn we al ruim 20 jaar actief en hier maken we in de omgeving echt verschil. Het hele dorp is er positief op vooruit gegaan, dat hebben de inwoners goed in te gaten.

500+ kinderen

Huiswerkbegeleiding

Gezonde maaltijd

Kleding

10 euro per maand

Uitzichtloos

De toekomst is soms uitzichtloos als je arm bent in India. Analfabete ouders proberen elke dag een beetje geld te verdienen om hun gezin te eten te kunnen geven. Of ze werken als slaaf in een steengroeve. Kinderen moeten vaak al op jonge leeftijd meewerken om geld te verdienen. Naar school gaan betekent minder inkomsten en meer uitgaven. Het is dus niet vanzelfsprekend dat arme ouders hun kinderen naar school laten gaan.

Cirkel

Dankzij dagopvang Oasis kiezen ook arme mensen ervoor om hun kinderen langer naar school te laten gaan. We vangen de kinderen na schooltijd op. Ze krijgen ook begeleiding bij hun huiswerk en ze krijgen eten. Dit geeft de kinderen en hun ouders een heel nieuw perspectief en hoop op een betere toekomst. Op die manier kunnen we in één generatie de cirkel van armoede doorbreken en deze kinderen hoop geven op een betere toekomst.

Verschil

In een dorp in het zuiden van India zijn we al zo’n 20 jaar actief en hier maken we in de omgeving echt verschil! Het hele dorp is er positief op vooruit gegaan, dat hebben de inwoners goed in te gaten.
Als je sponsor wordt, kun je maandelijks of jaarlijks een financiële bijdrage overmaken. Daarmee maken we het verschil voor een nieuwe generatie.

Wil jij ook het verschil maken voor deze kinderen?

Dat kost voor één kind 10 euro per maand.

Blijf op de hoogte!

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Oasis speel ik graag op de schommel en op de speeltoestellen. Ik hou van het dagelijkse ritme, de hulp bij mijn studie en het heerlijke eten elke avond.

Dinesh

*Dinesh’ naam is om privacyredenen gefingeerd.

Mijn familie heeft altijd in een steengroeve gewerkt. Mijn moeder heeft een verstandelijke beperking en kan niet goed voor ons gezin zorgen. Ik ga al 10 jaar naar de dagopvang en mijn zussen ook. We hebben het als gezin heel moeilijk gehad, Oasis heeft goed voor ons gezorgd. De dagopvang voelt als thuis, meer nog dan mijn echte huis.

Karan

*Karans naam is om privacyredenen gefingeerd.