Dagelijkse maaltijd

Dagelijkse maaltijd

Gezonde voeding voor
ieder kind

In delen van India is er echt ernstige honger. Sommige kinderen eten zelfs letterlijk gras omdat ze niets anders te eten hebben. Het komt ook voor dat kinderen overlijden door ondervoeding. Met ons ‘one meal program’ geven we deze ondervoede kinderen elke dag een maaltijd.

Voor 10 euro kunnen we een kind 20 maaltijden geven. Dit maakt in India een enorm verschil!

Levensreddend voor 375+ kinderen

Distributie vanuit 9 locaties

Een maaltijd kost slechts 50 cent

Op drie van deze locaties bieden we naast een maaltijd nu ook dagopvang met aanvullend onderwijs. Zo investeren we ook in de toekomst van deze kinderen en willen we de cirkel van armoede doorbreken.

Honger

Er is veel extreme honger in India. De coronacrisis heeft die honger nog erger gemaakt, mede door de lockdowns en lange schoolsluitingen. De nood is hoog en de ondervoeding van kinderen is ernstig. Zolang het nodig is, helpen we deze mensen en geven we hen een maaltijd.

Een maaltijd voor 50 cent

De lokale werkers die verbonden zijn aan onze stichting, helpen graag mee bij het uitdelen van de maaltijden. Dit organiseren we heel eenvoudig: voor 10 euro kunnen we een kind 20 maaltijden geven! Een maaltijd kost dus slechts 50 cent.

Verschil

Op dit moment kunnen we zo’n 400 kinderen helpen. Zolang we merken dat deze kinderen ondervoed zijn en honger hebben, blijven we doorgaan met deze hulp.

Het lijkt iets kleins, maar het maakt in India een enorm verschil!

Help jij mee tegen de honger bij een kind?

Voor 10 euro per maand kunnen wij een kind een maand lang de nodige extra voeding geven.

Blijf op de hoogte!

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door de coronacrisis had ik geen werk meer en daardoor geen geld om eten te kopen voor mijn kinderen. Ik was heel blij toen ik hoorde van het ‘one meal program’. Drie van mijn kinderen krijgen van maandag tot en met vrijdag een warme maaltijd. Ik ben Oasis heel erg dankbaar voor de hulp!

Neeraj

*Neeraj’s naam is om privacyredenen gefingeerd.