Uw bijdrage is nodig

Help 100 kinderen

De nood in India is groot. De kloof tussen arm en rijk is gigantisch en veel kinderen krijgen niet de mogelijkheid om naar school te gaan of de basisschool af te maken.

Stichting Oasis maakt door de buitenschoolse opvang onderwijs mogelijk aan honderden kinderen. Zij ontvangen hier ook een maaltijd en een veilige plek om te spelen.

Op dit moment staan er nog 100 ondervoede kinderen op een wachtlijst om toegelaten te worden om dagelijks een maaltijd te ontvangen. Daarbij wil Oasis hen ook aanvullend onderwijs aanbieden om zo in hun toekomst te investeren. Doe je mee?

Hoe kun je geven?

Iedere gift is van harte welkom! Geef via bijgevoegd formulier. Kies je voor een maandelijkse machtiging, dan ontvang je na het invullen van het formulier een mail met instructies. Kies je voor een eenmalige gift, dan kun je geven via iDeal.

Hartelijk dank voor jouw bijdrage!

Stichting Oasis helpt met

EEN MAALTIJD

Liefde

Nitish Nathan (10) kwam bij de dagopvang

“Ik geniet van het spelen, het studeren, het bidden en de maaltijden. De mensen hier zijn erg aardig voor me en voelen als familie.”